Ross Wan's World!

Python, Ajax, PHP and Linux.

Python 3.0 alpha 1 发布

Posted by Ross Wan 于 2007/09/01

       Python 3000(又名“Py3k”,或者 Python 3.0)是Python 的一个新版本,它并不兼容于以前发布的 2.x 系列。在很多细节,尤其是内建的对象,像字典和字符串类型,将会有很大的改变;还有很多被弃用的特性将会在这个版本中被彻底移除。

       Python 3000 这个项目还在不断前进,预计到2008年完成。特别地,标准库的命名空间将会列入改造的计划。

       在2007年,将会有一系列的 alpha 版本发布,beta 版本将定于2008年才发布,而最终的正式版在2008年8月发布。

       最新的 alpha 版本下载:

       想了解更多 Python 3000,请访问以下网址:

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s

 
%d 博主赞过: